Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

CIF NA VODNÍ KÁMEN 750 ML (MR) | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » NA KOUPELNY » CIF NA VODNÍ KÁMEN 750 ML (MR)

CIF NA VODNÍ KÁMEN 750 ML (MR)

 CIF NA VODNÍ KÁMEN 750 ML (MR)
CIF NA VODNÍ KÁMEN 750 ML (MR)
Číslo výrobku:
490
 
Naše cena bez DPH:
67,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
82,16 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

 

Informace o výrobku

Cif Univerzální Na vodní kámen čisticí sprej si bezpečně poradí s nečistotami a zároveň je díky svému složení šetrnější k vašemu domovu. Řekněte sbohem odolnému vodnímu kameni s čisticím sprejem Cif Univerzální Na vodní kámen. Naše vylepšené složení zaručí, že vaše povrchy budou 100% bez vodního kamene a snadno si poradí i s těmi nejodolnějšími mýdlovými skvrnami. Složka odstraňující vodní kámen má 100% přírodní původ a zároveň se tento čisticí sprej může pochlubit i označením Ecolabel pro minimalizovaný vliv na životní prostředí.

Při čištění velmi znečištěných povrchů nechte působit několik minut a poté setřete. Pro dokonalý výsledek vyleštěte suchým hadříkem.

Informace o značce

Značka Cif byla poprvé uvedena na trh v roce 1967 ve Francii, a to v podobě Cif krémů, které pro Vás vyrábíme dodnes. Úspěšný koncept se poté rozšířil nejen přes celou Evropu, ale také do zbytku světa a portfolio Cif se rozrostlo natolik, že dokáže vyčistit téměř každý povrch v domácnosti. Cif je již přes 50 let značkou, která pečuje nejen o povrchy v domácnosti, ale také o její spotřebitele. Zkombinovali jsme naše zkušenosti se silou tradičních ingrediencí, známých pro jejich čisticí účinek, jako například ocet. Výsledek? Unikátní řada neuvěřitelně účinných sprejů s čisticími látkami na přírodní bázi. Použitím přípravků Cif zanecháte čištěné povrchy krásně zářivé a Vaše domácnost rázem ožije.

 

  • Odstraňuje 100% vodního kamene
  • Bez nepříjemného zápachu

 

Příprava a použití

Návod k použití: nastříkejte Cif Univerzální Na vodní kámen čisticí sprej na čištěný povrch, nechte působit několik sekund a vyčistěte hadříkem. Při velmi znečištěných površích nechte působit několik minut a poté setřete. Pro dokonalý výsledek vyleštěte suchým hadříkem. Pro ochranu životního prostředí používejte šetrně.

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist